TERRAZZO OG MARMOR

Vi har håndlagde terrazzo, marrokkanske Zellige fliser, terracotta og Carrara marmor.

Terrazzo også kalt marrokkanse fliser eller historiske fliser, består tradisjonelt av sement, vann, knust naturstein og gjerne fargepigmenter. Overflaten slipes slik at mosaikken dannes.  Terrazzo benyttes tradisjonelt i Norge i bygg med hard belastning der man ønsker lettstelte flater, eksempelvis i kjøpesentere og matbutikker.  I andre land i verden benyttes terrazzo  fliser også i de fleste rom for å skape farge og liv. Terrazzo har høy holdbarhet og vil ved vedlikehold kunne vare i et byggs levetid. 

Vi fører også vanlige fliser med terrazzo mønster.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud!

Marokkansk Zellige er håndlaget etter gamle tradisjoner fra 1000-tallet. Zellige er laget av brent leire som dyppes i emaljelakk før de kappes til ønsket størrelse og form.  Da de er håndlagde vil de ha noe variasjon i form og farge som gir dem sitt særpreg og sin sjarm.

Carrara Marmorfra Nord Italia er ett av verdens mest kjente marmorbrudd.  Leveres i mange farger og størrelser.

Terracotta håndlaget i forskjellige former og farger og vil gi et rustikt preg om du ønsker å benytte dette på gulv eller vegg.

Se vårt galleri under for litt inspirasjon, vi har forskjellige modeller utstilt i våre lokale på Rjukan i Sam Eydes gate 51. 

Besøk også gjerne vår  leverandør ULFVEN for litt inspirasjon og for å se alle varianter.

Terrazzo - Vakkert og tidløst